donderdag 2 augustus 2012

Ook iets extra's verdienen?

Ben je enthousiast geworden over de producten van FM? En heb je ook interesse in het in- en verkopen van deze producten? Je kan je bij mij inschrijven! Het enige dat je nodig hebt is een computer en internetaansluiting!

Onderstaand een kleine uitleg over hoe FM in zijn werk gaat. Ik heb hier als voorbeeld de parfum genomen. Hetzelfde geldt uiteraard voor de Make-up en de huishoudelijke artikelen.


FM heeft een onlineshop. Daar kan je al je producten bestellen. Bestel je voor een bedrag hoger dan EUR 150,00 dan betaal je geen verzendkosten. Onder de EUR 150,00 betaal je EUR 5,00 verzendkosten. Alles wat je besteld heb je binnen 5 dagen binnen. Ik heb telkens nog meegemaakt dat de producten zelfs binnen 3 dagen al bij je thuis bezorgd zijn.

Naast de directe winst die je ontvangt met de verkoop van de flesjes parfum, krijg je voor alle producten die je op de FM site besteld punten. (Op een parfum van EUR 15,30 (Verkoopsprijs) krijg je bijvoorbeeld 32,30 punten) Deze punten leveren een bonus op. Als je als groep zijnde bouw je een totaal aantal punten op. De bonus waar je recht op hebt, wordt aan het eind van de maand berekend. Helaas begint de maand volgende op deze maand weer met 0 punten en 0% opgebouwde bonus.

Stel jij schrijft je bij mij in en andere mensen om jou heen vinden het ook interessant en willen ook graag de producten van FM gaan verkopen. Jij kan hen dan ook weer inschrijven en zo bouw je een team op. Als gevolg: Jouw team behaalt een aantal punten in de maand en daar verdien jij dan ook weer op, door middel van de bonussen!


Wat zijn de kosten??
Je betaald eenmalig EUR 51,00. Daar krijg je de startersmap voor met +/- 150 geurmonstertjes.
De startersmap bevat ook een catalogus van Parfum, Make-up en Huishoudelijke artikelen in, een DVD met uitleg, en een marketingboekje. Daarnaast kun je foldertjes bestellen met daarin welke parfums bij welk nummertje hoort.

Wil je je inschrijven?? Stuur mij dan een e-mail, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten